Rinusrunning
Wonderen bestaan echt in het leven!.
Abonneren

Abonneer je nu voor nieuwe artikelen op deze website!

Hoka One One NL hoe staat het er mee?.
 
Boven de Hoka bondi B, midden de nieuwe Bondi 3 en onder de Tarmac!.
 
 
De Hoka Bondi B en Hoka stinson Tarmac in December 2013 gaan gebruiken en vooral de Bondi B heeft de meeste km gemaakt!. De Bondi is in mijn beleving een alles kunner waarbij ik 450km aan wedstrijden h...eb gerend zowel op het strand,duin,verharde wegen en de heuvels van limburg waren totaal geen probleem. De Tarmac is een goede weg schoen en net zoals de bondi voor de lange afstanden.Helaas heeft de Tarmac de neiging om weg te glijden bij modder enzo dus minder geschikt voor trail enzo. De bondi heeft nu ongeveer rond de 1600km gemaakt en loopt nog steeds goed en volgens mij kan er gemakkelijk nog 1000km bij .
 
Klein slijtgaatje bij de Bondi B
 
 
 
Helaas wel een klein gaatje aan de zijkant(zie foto 4).De tarmac heeft bij mij geen schade of slijtage en er is duidelijk minder op gelopen.De zolen zijn aan de onderkant nog prima en zeker als je na gaat wat de bondi op zijn donder heeft gehad bij de ultra's,trails en een 80km wedstrijd is geen probleem. Na afloop weinig last wat ik dus wel bij de Nike had. Kort en bondig: Geef mij maar hoka en dan vooral de bondi en een super schoen en helemaal goed voor alles en vooral lange afstanden, en het maakt niet uit waar of welk terrein.Daarom de bondi 3 in huis gehaald
Reacties (1)

Een dubbeldekker dit weekend met op Zaterdag  de 60km Castricum ultra loop en de dag erna de Rotterdam marathon.
Een prima zware training richting de 24 uur in Steenbergen over 1 maand!.
Lees het verhaal.

Samen met Linda Voets de Castricum loop!.

Kort verslagje van de 60km Castricum loop!. In de kantine van Vitesse 22 uit Castricum ontmoet ik al vele bekende lopers en altijd leuk zulke ontmoetingen. Ook Annemarie en Willem hebben het weer top georganiseerd en na de 80km Limburgzwaar...ste van vorige week nu weer genieten met mijn loop vriendin Linda Voets!. De start is daar en dan het klimduin van Castricum op richting Johanneshof bij Camping Bakkum.Ik loop en kwebbel wat met de bekende lopers en zo gat het rustig aan verder naar Egmond aan zee.De verzorgingsposten zijn top en de broodjes sjam gaan er lekker in en je komt niets tekort. Ondertussen komen we regelmatig de wandelaars van de Lat tegen en altijd leuk om ze tegen te komen, maakt het wel weer speciaal.
Bij Bergen aan zee na het strand stuk de bossen in en hier is het ook zo mooi en voiordat we het weten zijn we bij het grote klimduin van Schoorl en daar moeten we omhoog. Linda Voets en ik kletsen wat af en het gaat soepel en ook Linda is weer back on track en ze is na de Salland Trail goed aan het terug komen. Het blijft natuurlijk klimmen en klauteren af en toe en langs de bloembollen kant van het duin richting Bakkum.Onze supporters Stijn en Arjan Hoekman kan ik de beknellende rugzak af doen want er kwamen schuurplekjes bij de armen.Dan het laatste stuk en voordat we het weten zijn we na 7:07:05  60km verder en hebben we het gehaald. Prima tijd en boven verwachting en heb echt genoten en dank Linda voor deze vakantie dag!. Nu alles klaar zetten voor de Rotterdam marathon morgen en vroeg op richting Rotterdam Marathon
 
 
Vorig jaar ging de Rotterdam marathon samen met Tamara niet door en de berenloop ook niet door stormkracht!.Dit jaar moest het wel eens lukken en we gingen er voor. Dat de 60km... trail in Castricum nog duidelijk in de benen zaten van de dag ervoor mocht duidelijk wezen, maar het is ook training voor de 24 uur run, dus gewoon doen die 102km in 2 dagen!. Over de treinen en NS zal ik het maar niet hebben en nog nooit zo'n drama mee gemaakt,Vooral de terug weg was een drama.
 
Samen met Tamara de Rotterdam marathon.
 

Al snel kom ik Tamara tegen bij de kleedruimte en we spreken af bij het politie buro en daar zien we vele bekenden en weer eens leuk en gezellie. Het is fris en buiten de zon is het niet lekker, dan naar de startvakken en wat is het druk zeg.Natuurlijk de fotos en praatjes en dan gaan we van start. Het is druk en eigenlijk te lastig om vlak te gaan pacen de eerste 5km en daarna blijft het ook druk.Toch gaat het soepel en we moeten ook een plaspauze maken en dat maakt het ritme daarna lastig.Halverwegen gaat in een mooie tijd van rond de 2:04 uur, maar Tamara geeft al aan dat er verval zal komen later en daar houden we rekening mee!.Natuurlijk veel publiek en muziek en de naam Tamara hoor ik erg vaak roepen uit het publiek, leuk!.
Bij 25km krijgt Tamara steken in haar zij en we gaan ietsje in snelheid terug.Verder blijft het een marathon en daar hoort werken bij en dat doet Tamara prima.Dan de laatste 10km en dan gewoon gang houden en aftellen richting finish.
 
Grote groep marathonlopers bij elkaar bij de Doelen.
 
 
Er komt nog een ambulance voorbij en we moeten even plaats maken, altijd lastig maar te overzien. Door het mooie weer en het publiek is het toch genieten geblazen, gelukkig wel en ik merk dat Tamara best wel geniet momenten heeft. Natuurlijk voel ik wel eens mijn beentjes, maar na 86 ultra/marathons wen je daar wel aan en weet je dat je pijn kan uitschakelen en dat na de pijn het plezier komt!!!!. Dan de laatste km richting coolsingel en finish en dat is altijd genieten en Tamara doet het goed en zo komen we na 4:12 uur over de finish.
Ik ben trots op Tamara en erg fijn om met haar te lopen en tijdens de vakantie in 2012 hebben we elkaar tegen gekomen op het Griekse eiland Kos en zo lopen we beiden de marathon, hoe mooi.
We hebben het gehaald!.
 

De familie van Tamara is er ook bij na de finish en er is best wel emotie en de papa van Tamara was er vorig jaar ook bij en dit jaar helaas niet en dat is niet niks natuurlijk... Ik ben trots op je Tamara en erg goed gedaan en erg fijn om met je te lopen en dat ik je ben tegen gekomen in het leven...Geniet en pak je rust en zie je bij de Sneek marathon.

Reacties (2)
Op Vrijdag rustig aan richting Zuid Limburg voor een mooi lang weekend.
We bezoeken de stad Aken net over de grens in Duitsland en natuurlijk even shoppen en er even tussen uit.
Het vakantie huisje bij Magraten is gezellig en samen met vrouwlief vermaken we ons prima!.
 
 
Op tijd naar bed want in de ochtend om 06:00 is de start van Limburgzwaarste en lees het verhaal verder op!.
Na de wedstrijd ben ik tegen de avond weer terug en rust lekker uit en geniet van een biertje!.
De volgende ochtend rustig aan richting Zeeland voor het welness hotel bij Kamperland aan de kust!.
We hebben een giga grote en luxe kamer met bubbelbad en noem maar op  en niet verwacht zeg en dat voor de prijs die betaald is?.
Later bleek dat wij de bruids kamer hebben gekregen?????, leuk....
 
We gaan lekker naar de welness in het hotel en we gaan heerlijk eten en een biertje nemen bij de plaatselijke bier brouwerij en dat smaak allemaal goed.
De kamer komen we niet meer uit die avond en top allemaal en we hadden het wel even nodig.
Op de Maandag via de zeeuwse kust weer naar huis en wat een geniet weelend hebben we gehad enwe zijn beiden weer helemaal bij gekomen van de laatste tijd!!!.
Nu op naar de volgende hardloop weekend en die gaat mega zwaar worden, later meer.
 
De 80km Limburg zwaarste zit er op en een prachtige run, lees het verhaal!.
De start is erg vroeg in de ochtend om 6 uur en gelukkig zit ons vakantie huisje dicht in de buurt. Natuurlijk vele bekende ultra lopers die klaar staan voor de 80k...m of 100km!. Dan de start in het donker en loop en kwebbel samen met Jannet de Lange door de limburgse heuvels.
 

Het licht is daar na dik een half uur lopen en dan is het heuveltje op en heuveltje af en eigenlijk is het bijna 80km lang over onverharde paden. In deze tijd van het jaar staan de bloesems mooi te wezen en een genieten van de ver gezichten. Een lange tijd loop ik met mo mee en we hebben het idee dat het niet snel gaat en dat hoeft ook niet. Bij het 50km punt komen ook de 60km lopers erbij en ontmoet weer vele bekenden. Daarna is het door lopen tot aan de 70km om verder te gaan voor de 80km. Onze mo gaat verder de andere route op voor de 100km en loop een tijd mee met een friese dame richting de finish in Heerlen. Na 80km met 2500 hoogtemeters kom ik aan in 10:43:56 uur!.
Kort en bondig Prachtige run en top georganiseerd door willem en annemarie. Natuurlijk veel klimmen en iets langzamer als vorig jaar. Ik zelf had het langzamer verwacht en het viel mij reuze mee.
Foto album:

Reacties (2)

Geslaagde 2e Stamppot run 28 Maart 2014.  De eerste stamppot run op het strand en duin van Castricum was al goed verlopen en velen vonden het een sucses en gezellig.  Dat de weersomstandigheden niet helemaal meer winters waren wisten we al deze winter en dit keer zelfs de zon en warme voorjaars temperaturen van 16 a 17 graden!.  Op tijd ben ik bij de Deining strandpaviljoen in Castricum en de eerste deelnemers zitten al op het terras in het zonnetje!.

 Natuurlijk een praatje en de nodige fotos en een ieder komt binnen en gezellig zo bij elkaar..Helaas zijn er files en komen een aantal deelnemers later?.Dan de start en via het strand richting Egmond en daar pakken we al snel de strandopgang het mooie duin in. Via klimheuveltjes komen we op camping Bakkum terecht en ik zelf loop achter aan en plots komen we de snelle lopers weer tegen die een afslag verkeerd hadden genomen?.

 Met Eva Mulder, Henk Koper en Marlies De Goeij-Elsakkers lopen we naar het bos meertje om de vogels te spotten.We gaan niet om het meertje en slaan al snel richting het bos naar het duinmeertje...We kletsen onderweg en zo leer je elkaar kennen, leuk.De zon gaat onder en het bos meertje staat in een rode gloed en mooi om te zien.De snelle lopers komen er al aan en via het zand pad richting vogeltjesduin en uitkijk punt.Helaas mis ik 2 meiden van de groep en maak mij even zorgen?.Ik ga zelf terug lopen om te kijken waar ze blijven en roep over het meertje de meiden maar geen antwoorden terug..

 Ik hoor wel iets in de verte maar wie zijn dat dan, geen knappe meiden maar een aantal bekende mannen die samen met Wanno Remijnse de route als laat komer volgen en helaas geen meiden te bekennen?.We moeten verder en met zijn vieren via het duin naar het strand en nu is het bijna donker met een mooie avondlicht over de zee en het strand.

 In de Deining is iedereen compleet en dan natuurlijk de stamppot, de Texelse schuimkopjes en veel lachen en lol en natuurlijk de praatjes.Rond 22:00 uur sluiten we af en ga als laatste richting parkeer plaats om naar huis toe te gaan.

 Kort en bondig:  Prachtige loop en gewoon gezellig om bekende en onbekende lopers te ontmoeten, prachtig weer en de zonsondergang was top.natuurlijk de stamppot en de drankjes en in mijn beleving voor herhaling vatbaar voor de volgende winter!..Wie gaat er mee?. — met Ton van den Berg en 15 anderen. (8 foto's) Foto album:

https://www.facebook.com/rinus.running/media_set?set=a.10202165373280715.1073741895.1380309034&type=3

Reacties (2)

Texel is echt een mooi eiland en zo dichtbij allemaal!. Vorige maand de 50km Texel trail met windkracht 9 waarbij ik zelf en Linda Voets bijna weg waaide van het strand en het fototoestel de geest gaf door het zand. Nu een maand later met fazer(motor) naar Den Helder voor de boot naar texel en nog best koud zeg!.,..De boot is zo over en vandaar het eerste gedeelte van de 60km van Texel volgen via de Mok naar de Hors!.

Het is stil, wiondje half in de rug en niemand te bekennen..., of zie ik daar twee mensjes in de verte?.Ga naar ze toe en ze zijn onderzoekers die helmgras bekijken???..Ze maken een foto en daarna is het hele eiland helemaal van mij alleen tot aan de Koog!!!..Wat een rust en frisse wind en de zon is heerlijk.

Bij de Koog ga ik verder en de wind gaat naar het Noorden draaien en neemt toe richting kracht 6 en het gaat nu moeilijk  worden.Ik ga het strandaf zoals bij de Texel trail eerste lus route, maar het is afgezet voor het broedseizoen!!!.Dan maar de route tegengesteld en dan kom ik vanzelf bij de Slufter.Het is niet zo nat als een maand terug en de Slufter is helemaal droog???.De wind is krachtig en heb het nu eindelijk mee over het strand naar Camping bij de Koog.Het startgebied van de Texel trail.Ik volg de route door het bos richting Den Hoorn.Via de weilanden en veel schaapjes en de mooie kerk aldaar terug naar de boot.Net op tijd voor de boot van 4 uur en dan ietsje stijfjes met de motor een ruim 50 minuten terug rijden.

Lammetjes bij de kerk van Den Hoorn.

Kort en bondig: Prachtige dag en wat is Texel toch mooi en zeker met dit mooie zon weer. De 46km is genoeg en het laatste stuk rustig aan gedaan, ook gezien de harde wind. Deze dag pakken ze mij niet meer af en een mooie manier om weer helemaal positief te worden en er tegen aan te willen gaan, lekker je hoofd leeg maken.

Reacties (1)

Over het algemeen gaat veel in het leven lekker en soepel en natuurlijk is er wel eens ziek en zeer of een blessure en daar kom je vaak wel over heen.
Het kan ook wel eens wezen dat je bijvoorbeeld  zoals 1,5 jaar geleden in een bijna dood situatie van vrouwlief terecht kan komen of door dood van naasten en of door leeftijd, veranderingen of juist geen veranderingen er anders tegen aan gaat kijken.
Als dan van slapen piekeren gaat worden dan ga je niet vrolijk worden en gaat die sneeuwbal als maar groter worden die op je af komt!.

Dan kan je vluchten en maken dat je weg komt en het zal dan wel over gaan?.
Laten we er dan voor zorgen dat die sneeuwbal dan snel zal smelten en soms heeft het tijd en hulp nodig om dat voor elkaar te krijgen en dat zal dan ook gebeuren  ben ik van mening.Komt goed zeg ik dan ;-).

Verder, ik had er even geen zin in het afgelopen weekend en de 2e stamppot run aanstaande Vrijdag 28 Maart gaat gewoon door en ondanks dat ik weinig gerend heb de afgelopen week, heb ik toch nog even de kracht gevonden om Zondag ochtend de route in het duin gebied van Castricum uit te zetten voor de deelnemers.
Na afloop lekker stamppot eten en het zal gezellig worden, later meer en het komt goed!!.

 
Reacties (2)

Deze week aangesloten bij de Heemskerkse Kennemerloopgroep en afgelopen Woensdag de eerste groepstraining gehad.

Voor mij eens te proberen of groepslopen leuk kan wezen en er waren al veel bekenden die ik Woensdag al tegen kwam en dat was best wel leuk.
Het is nog donker buiten in de avond en de trainingen vooral bij de Comminicatieweg(viaduct) en in het park.
Leuk groepje en behalve trainen ook lekker babbelen en natuurlijk goed blijven luisteren naar de trainer!.Zondag de volgende training in het duin en eens kijken hoe dat allemaal gaat lopen.

Verder weinig nieuws en voorlopig nog geen wedstrijden op de planning.

Fijn weekend alvast.


Reacties (1)
Scheveningen-Zandvoort marathon 16 Maart 2014 verslag:
Met  pendelbussen vanuit Heemstede werden we naar de start in Scheveningen gebracht en het was net een schoolreisje zo leuk!.
Bij het strandtent de startnummers ophalen en natuurlijk de nodige praatjes, fotos en filmpje en dan de start richting het zuiden.
Na 3km is het omdraaien weer terug naar het noorden richting Zandvoort.Het is mooi weer en de zon is heerlijk en met een schuinwindje in de rug prima lopen en wat is Scheveningen toch mooi op het strand.
 
 
Het is te warm en doe al snel mijn jasje uit en natuurlijk plassen en daarna loop ik bijna helemaal achter aan alles en iedereen. Daarna het tempo oppakken en rustig aan haal ik lopers in en ben Katwijk aan zee het strand af om langs de duinen te rennen, leuke afwisseling en na het inlaat kanaal/gemaal weer het strand op. In de verte is Noordwijk te zien en af en toe loop ik met estafettelopers mee en de halve marathon tijd gaat in 2:04:34 uur.
 

Ik ga iets versnellen en de benen voelen goed en het strand is wel mijn ding!.Helaas gat de zon een beetje weg en waar het eerst druk was op het strand gaat het rustiger worden.Plots herken in Claudia op het strand en wat leuk zeg, ze was speciaal gekomen om te kijken en maak natuurlijk een praatje,foto en film ...Daarna weer gestaag verder en het is helaas springvloed en het water komt echt ver op het strand en nu gaat het ploegen worden en zoek de harde stukken die er niet zijn!. In de verte is Zandvoort te zien en nu haal ik echt veel lopers in en dat geeft vleugels.Plots komt daar Tom aangerend en hij zocht mij al en we lopen het laatste stuk naar Bloemendaal aan zee voor de finish...
Maar eerst hoog water, mega veel mensen ontwijken op het strand en de harde stukken zijn er niet en moet het tempo lager zetten.
Dan is daar de finish boog in de verte, komt niet dichterbij maar na 4:04:59 uur eindelijk over de finish en best wel blij. Even na praten, een krentenbol en dan verder naar IJmuiden aan zee richting huis. Het strand is zo slecht en raak bekaf en niet door heen te komen en wat een geploeter zeg.Bij de pont van IJmuiden ben ik er klaar mee en na 54 km is het genoeg voor deze dag.
Kort en bondig:
Super mooie marathon en ik ben een strandmens, dus dan is dit super. Lekker windje half in de rug en een negatieve split van ruim 4 minuten en dan loop je gewoon sterk. De laatste 21,1km 21 lopers ingehaald en best tevreden. Nu rust en op naar de volgende marathon of ultra!.
 


Reacties

Het voorjaar is al vroeg begonnen met prachtige warme temperaturen voor het jaar getij, heerlijk.

Afgelopen week de BHV herhaling dag op het werk en dit keer was het een leuke editie met veel kort en praktisch oefeningen en leuk allemaal.
Natuurlijk de brandjes blussen en de Lotus deelneemster deed goed werk dit keer.

Veel heuvels tijdens de Sallandtrail 2014 met Ria Buiten en Linda Voets.

Verder lekker rustig aan trainen en na de 50km trail van Salland niet te gek allemaal.
Komende Zondag de Marathon van Scheveningen en eens kijken hoe die gaat lopen over het strand?.

Verder, je kan nog steeds mee doen met de 2e Stamppot run op 28 Maart om 18:15 uur bij strandtent de Deining Castricum aan zee.
Lekker 12km hardlopen over het strand en duin en na afloop keuze Stamppot met rookworst of gehaktbal.Er zijn al 16 deelnemers dus meld je aan via de mail rinusrunning(at)gmail.com

https://www.facebook.com/events/1462067217344308/

Later meer.
Reacties (2)

Verslag Sallandtrail 2014.
Voor de wekker van 5:30 uur al wakker en niet snel daarna komt Stijn mij ophalen, gezamenlijk met Arjan Hoekman en loopmaatje Linda Voets gaan we richting Nijverdal voor de trail. Het zwembad/sporthal is al lekker druk met ultra lopers voor de 75km afstand en na de vele praatjes en fotos starten we in stralend mooi weer de bossen en heuvels in van Salland.Al snel lopen we samen met Ria Buiten en vriend en we zijn meteen al aan het genieten.

Het is nog iets frisjes en de vingers voelen nog koud, maar het lichaam al warm en zo maken we de loop km door bossen,heide,heuvels en weilanden.De eerste verzorgingspost is overweldigend en zelfs taart en slagroom erbij en noem het maar op en het is er, ik neem lekker suikerbrood en sportdrank.

Met een aantal lopers in de verte en achter ons ben ik behoorlijk aan het genieten met Linda en bij de heuvels gaan we lekker wandelen en genieten van de uitzichten en natuur.Onze suporters Stijn en Arjan zijn regelmatig met de auto te vinden op het parcour en doe mijn jasje uit, te warm allemaal met 16 graden. Bij een weiland met sloot lopen we aan de verkeerde kant en we moeten weer terug!!.Een aantal keren streukel ik bijna en volgens mij zijn meerderen lopers gevallen en zo ook Linda en gelukkig alleen een schaafwond aan de elleboog.

We komen bij veel plekken met mooie namen en weet op een gegeven moment ook niet meer precies waar we zijn en hoe alles in de omgeving heet?..We lopen nu als laatsen en we krijgen gezelschap van de bezem fietsers en we praten wat af onderweg met de mannen.Natuurlijk de nodige fotos en film werk onderweg en al snel is duidelijk dat we de 50km niet onder de 6 uur gaan lopen en eigenlijk maakt ons dat niet uit en we gaan gewoon genieten van de omgeving.Het stevig door wandelen op de heuvels is een goede training voor de 24 uur en zo gaan de laatste 10km in.Nieuwe fietsers bij ons en die zijn minder spraakzaam en zijn minder blij met onze wandel praktijken en dat laten ze ook even nog weten ;-)...Maar goed we genieten en de 50km gaan na 6:13 uur over de finish en we zijn happy.

Natuurlijk zwemmen in het zwembad en dat doen we dan ook en heerlijk je spiertjes los zwemmen.Daarna omkleden en na een praatje richting huis.

Kort en bondig: Prachtige trail en wat is de Salland een mooie omgeving en gewoon een  vakantie dagje.De 50km gingen top en Linda en ik zelf zijn erg tevreden. De verzorging en organisatie top en bedankt voor deze dag en tocht. Natuurlijk onze supporters bedankt voor alles en we kunnen terug kijken op een super dag. Loopmaatje Linda ook bedankt en we hebben weer heerlijk gekletst onderweg, leuk en op naar de volgende ultra!. https://www.facebook.com/photo.php?v=10202042913139288&set=vb.1380309034&type=2&theater https://www.facebook.com/rinus.running/media_set?set=a.10202042489688702.1380309034&type=3


Reacties (1)
Rinus running
 
Have fun translating my webpage whit Google into your favorite language. Not always 100% correct, but fun guaranteed!
 
 
 
Welkom op mijn running site. 
Ik ben Rinus, 49 jaar en woonachtig in heemskerk in Nederland en hardlopen is sinds 2006 mijn passie. Op deze site zal ik mijn loop ervaringen bijhouden. Mijn eerste doel was om een goede Marathon van Amsterdam te lopen op 15 Oktober 2006.....! Deze eerste marathon is door mij goed uitgelopen en dat smaakt natuurlijk naar meer!. Vanaf die tijd 87  marathons/ultra gelopen
Na al deze marathons het  jaar 2009 begonnen met het ultra-lopen. Aangesloten bij Marathonplus  en nieuwe uitdagingen in 2014 komen op je pad wat voornamelijk genieten zal wezen . Het jaar 2014 zal dan uitwijzen of het genieten is gelukt en  met een goede voorbereiding en soms keihard trainen  zal dat moeten lukken!... 
Natuurlijk  veel lees plezier en geef ook een reactie op mijn logs.
Groet Rinus
 
E-Mail:harpsluiting@hotmail.com
 
 
2014 wedstrijden:
26/01: Beeckestijncross 9,3km (52:20)
02/02: Midwinter marathon 42,2km (3:55:31)
15/02: Texel trail 50km (7:03:23)
16/02: Zaanland Cross 8km (43:28)
27/02: Stamppot run 13km
02/03: DenHelder-Schagen 25km (2:10:01)
08/03: Salland trail 75km (6:13:30)
16/03: Scheveningen-Zandvoort marathon 42,2km (4:04:59)
28/03: 2e Stampot run 12km
05/04: Limburg zwaarste:  80km(10:43:56)
12/04: Ultra loop Castricum: 60km (7:04:05)
13/04: Rotterdam marathon 42,2km (4:12:48)
19/04: JKM 58km
21/06: Sneek marathon: 42,2km
 
  
Snelste tijden (pr) Rinus:
 5   km       21:06  (2009)
 7 km         31:18  (2011) 
 10km:       43:16  (2007)
 12 km:      56:43  (2008)
 14 km:    1:03:30 (2011)
 15km:     1:07:32 (2007)
 16,1km:  1:08:57 (2011)
 20km:     1:32:50 (2007)
 21,1km   1:30:40 (2010)
  25km     2:10:01  (2014)
 27,5km   2:34:46 (2008)
 30km      2:24:48 (2007)
 32km      3:07:14 (2011)
 42,2km   3:28:20 (2009)
 50 km     4:56:36 (2010)
 54 km     5:36:22 (2009)
56km       6:00:43  (2012)
60  km     6:15:12 (2011)
67 km      8:56:06 (2013)
80 km    10:17:30 (2013)
100km   10:35:05 (2009)
6-uur      59,969 km(2010)
100 mijl  20:36:59 uur(2011)
24-uur 181,338 km ( 2011)
 
Aantal wedstrijden:
5   km    2  keer 
7km       1  keer
10km:    19 keer.
12km:    1  keer.
14km     1 keer
15km:    4  keer.
16.1km: 8  keer.
20km:    8  keer.
21.1km: 26  keer.
25km     1 keer
27.5km  1  keer
30km:    3  keer.
32km:    2  keer
 
Marathon 
42.2km: 59 keer
 
Ultra-run
50 km:      10 keer
54 km:      1 keer
56km:       1 keer
60km:       6 keer
67km:       1 keer
80 km:      3 keer
100km:     1 keer
6-uur :      2 keer
100 mijl:   1 keer
24-uur :    2 keer
 
ROPArun 3  keer
 
Totaal 2006 aantal wedstrijd km: 299
 
Totaal 2007 aantal wedstrijd km: 506
 
Totaal 2008 aantal wedstrijd km 634
 
Totaal 2009 aantal wedstrijd km 817
 
Totaal 2010 aantal wedstrijd km 824
 
Totaal 2011 aantal wedstrijd km 1040
 
Totaal 2012 aantal wedstrijd km 778
Totaal 2013 aantal wedstrijd km 688
Totaal 2014 aantal wedstrijd km 417
Categorie├źn
Laatste reacties
Domeinregistratie en hosting via mijndomein.nl